2010. december 21., kedd

1 éves lett

Számomra olyan, mintha pár hónapja lenne csupán, hogy beindítottam a gőzgombócot, pedig immáron egy éve!

Az egy év alatt (2009 december 7. -2010 december 20-ig) 46 bejegyzés készült, ebből 43 sütemény, tehát majdnem minden héten sikerült egy süteményt sütni a blogra. Amikor beindítottam a kis oldalam, nem gondoltam volna, hogy 26 rendszeres olvasóra teszek majd szert. Ez nem egy nagy szám, tudom, van aki 100 meg 200 rendszeres olvasóval rendelkezik, de nekem rengeteget jelent ez a kevéske is és jól esik, hogy 26 embernek tetszik, amit csinálok,annak ellenére, hogy nem vagyok cukrász és anyukámon valamint dédimamámon kívül senki nem tanított minderre.
Tesókám ez alkalommal is segített megünnepelni a kis szülinapomat egy kis tortával, én viszont szégyen szemre semmit nem készítettem, de sajnos per pillanat az időm ezt nem engedte meg.
Köszönöm mindenkinek aki megtisztel azzal, hogy hétről hétre nyomon követi a bejegyzéseimet és aki megtisztel egy-egy kommenttel! :) Én továbbra is folytatom a Gőzgombóc szerkesztgetését, kedves olvasóim, rátok pedig továbbra is számítok! :)
Nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! (A 2011-es év egyébként tényleg nagyon sikeresnek ígérkezik az asztrológusok szerint:)
Macaron hegyek és mozgó bábok a Galerie Lafayette kirakatában :)

1 megjegyzés:

  1. Boldog blogszületésnapot és boldog új évet kívánok szeretetben, békességben!

    VálaszTörlés